08.12.2016 - Hatay'ın Firma Rehberi

Şükran Ovalı Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

  • Kimdir?
  • 24 Eylül 2016
  • 80 KEZ OKUNDU
Şükran Ovalı Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?
Dedektör Reklam

Şükran Ovalı KimdirŞükran Ovalı Kimdir?

İzmir’li olan Şükran Ovalı kimdir? Kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı bu haberimizde. 1 nisan 1985 tarihinde İzmir’de hayata gelen Şükran Ovalı, Türkiye’nin en beğenilen dizilerinde rol almaktadır. Paramparça Dizisi ile ününe, ün kattı. Müjdat Gezen Oyunculuk Merkezi‘nde eğitimini tamamladı. Son zamanlarda Caner Erkin’le adı sıkça duyulan Şükran Ovalı, yeni Familya Dizisinde rol alacak.

Şükran Ovalı

Adı Soyadı: Şükran Ovalı

Doğum Tarihi: 1 Nisan 1985

Boyu: 1,70 CM

Şükran Ovalı hakkında bilmediğiniz gerçek şudur ki: 20 yaşında tombik diye kendisini ifade ediyor. 18 kilo verdiğini anlatan Ovalı, yemek sevdiğini itiraf ediyor.

Erkan Kolçak Köstendil, Erçin Karabulut, Bülent Şakrak (oyuncu), Melis Binay, Pelin Ermiş’ten (oyuncu) oluşan harika bir arkadaş çevrem var. 12 yıllıkdır bu kişilerle arkadaşlığım var. Onlarla Aile gibi olduk artık. Onlardan vazgeçeceğimi sanmam. Hayatta birşeyi bilmek gerekirse, bu kıymet bilmek olmalıdır.

Şükran Ovalı Filmografi

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
Paramparca : 2016 Psikolog Ayşe (STAR TV)
Familya : 2016 (Fox TV)

Dedektör Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ