08.12.2016 - Hatay'ın Firma Rehberi

Yönetmen Ali Bilgin Kimdir?

  • Kimdir?
  • 21 Eylül 2016
  • 97 KEZ OKUNDU
Yönetmen Ali Bilgin Kimdir?
Dedektör Reklam

Cesur ve Güzel Dizisi yönetmeni Ali Bilgin kimdir? Hangi filmleri ve dizileri yönettiği hakkında yönetmenlik hayatı burada.

Yönetmen Ali Bilgin Kimdir?

Star TV’de başlayacak olan Cesur ve Güzel Dizisi yönetmeni Ali Bilgin’in biyografisi detayları. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün‘ün başrollerde oynacağı Cesur ve Güzel Dizisi yönetmeni Ali Bilgin 11 Ocak 1981 yılında İzmir’de doğdu. Eğitim hayatını Ege Sinema TV’de gören Bilgin hakkında diğer bilgiler.

Ödülleri

2015 Yılı Altın Kelebek Ödülü – En İyi Yönetmen Seçildi

Filmografisi

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (2007) – İkinci yönetmen
Dersimiz: Atatürk (2009) – İkinci yönetmen
Arka Sıradakiler (2011)
Al Yazmalım (2011)
Uçurum (2012)
20 Dakika (2013)
Medcezir (2013)
Delibal (2015)

Oyuncu

En Son Babalar Duyar (2002)
Arka Sıradakiler (2007-2010)

Dedektör Reklam
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ